skip to Main Content

Aanmelden voor onze school

Op de Piet Prinsschool zien wij u als ouders nadrukkelijk als partner van de school in opvoeding en onderwijs. Bent u christen en wilt u, net als wij, leven naar Gods woord en uw kinderen vanuit de christelijke waarden opvoeden? Wellicht past onze school dan goed bij uw gezin.

Wij voeren met alle nieuwe ouders een aanmeldingsgesprek om te vragen of u als ouder actief instemt met het uitgangspunt van onze school: namelijk de Bijbel als basis van ons onderwijs.

Aan het eind van dit gesprek wordt u gevraagd de ouderverklaring te ondertekenen. In deze verklaring, die ook door de directeur wordt ondertekend, wordt verteld wat wij van u als ouders verwachten en wat de ouders van de school en van NoorderBasis mogen verwachten.

Uiteraard vertellen wij u tijdens het aanmeldingsgesprek ook over onze onderwijs. En laten wij u onze mooie school zien. Een aanmeldingsgesprek duurt ongeveer een uur. Waar mogelijk is iemand van de oudercommissie aanwezig bij dit gesprek.

Onderaan deze website staan onze contactgegevens. Wilt u meer weten over de manier van aanmelden? Of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Back To Top